beconfident as

Beconfident

beconfidentBeconfiDent marknadsför och säljer effektiva och skonsamma tandblekningspaket som gör tänder vackert vita. BeconfiDents produkter fungerar på samma sätt som de produkter som används inom tandläkarindustrin har gjort de senaste 20 åren.

BeconfiDent har tre olika startpaket som har namnen Sensitive, som har en styrka på 16 % och som är avsedd för mild och skonsam behandling, Regular, som har en styrka på 22 % och som är avsedd för en snabb och effektiv behandling, och Instant som har en styrka på 26 % men som är utformad för att aktivt bleka svårt missfärgade tänder. Procenten anger hur stor del av tandblekningsmedlet som utgörs av Karbamid Peroxid, vilket är det ämne som är verksamt. Desto lägre procent desto mildare behandling och en längre behandlingstid. För de högre procenten är det större effekt och en kortare behandlingstid.

Samtliga startpaket som BeconfiDent erbjuder innehåller en komplett sats där det ingår tandskenor, 10 ml tandblekningsmedel och en svensk instruktionsmanual som beskriver steg för steg hur man använder produkterna för att uppnå det bästa resultatet. BeconfiDents produkter är säkra och samtliga tandblekningsmedel som BeconfiDent säljer är helt fria från TEA & Glycerin.

BeconfiDents produkter har fått toppbetyg av över 5 000 nöjda kunder som har använt produkterna med bra resultat som följd. BeconfiDent levererar alltid sina beställningar inom 24 timmar och har alltid gratis frakt. BeconfiDent erbjuder även faktura för de kunder som vill betala med 30 dagars kredit. BeconfiDent levererar alltid sina produkter med en 100 % Nöjd Kund Garanti vilket innebär att om man av något skäl är missnöjd med sin produkt så kan man returnera produkten och få sina pengar tillbaka.

BeconfiDents startpaket kostar från 329 kr och leveranser sker enligt nedanstående villkor

  • 100 % Nöjd Kund Garanti
  • Inga tillkommande fraktavgifter eller betalningsavgifter
  • Leverans sker inom 24 timmar
  • Faktura kan erbjudas

Läs mer om BeconfiDents produkter: www.beconfident.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *