Blondinbella

Bloggare som blekt tänderna

Att bleka tänderna är något som verkligen ligger i tiden. Det är inte så konstigt. Alla vill väl kunna ståta med ett vackert, bländande leende? Särskilt som det i dag är så enkelt att bleka tänderna. Bleker du tänderna hemma med ett hemblekningskit kan du se fina resultat efter bara några behandlingar. Gör du blekningen hos en tandläkare får du betydligt vitare tänder på bara ett par timmar.

Modebloggare och kändisbloggare brukar vara mycket snabba med att snappa upp nya skönhetsbehandlingar. Modellen, programledaren och konstnären Carolina Gynning var en av de första kändisarna som gick ut offentligt och prisade möjligheterna med tandblekning hemma. Gynning har även faktiskt fått kommentera sitt vita leende i en fråga i en TV-intervju. Bättre reklam för tandblekning är svår att få!

Bland andra modeller som har blekt tänderna och dokumenterat processen på sina bloggar kan nämnas Natacha Peyre, som är känd bland annat ifrån Paradise Hotel, och modemodellen Freja Kellberg.

BlondinbellaBloggdrottningen Isabella Löwengrip (Blondinbella) har varit mycket flitig med att blogga om sina tandblekningar. I hennes blogg finns mängder av inlägg om tandblekning, så det verkar vara en behandling som hon verkligen uppskattar.

Det är dock bland artisterna som tandblekning verkar vara populärast. I alla fall om man ser till hur många av artisterna som har bloggat om sina eskapader i tandblekningens värld. Mathias Holmgren och Sibel Redzep, kända från Schlagerfestivalen, Janet Leon (känd sångerska) och Idol-kändisen Alice Svensson är bara några av de skönsjungande artister som har blekt tänderna. Dock kan väl sägas att de flesta artister, modeller och kändisar har blekt tänderna både en och två gånger, men alla har inte bloggat om det! Det är liksom svårt att bortse från att Carola alltid har en gnistrande vit tandrad varje gång hon står på scen eller syns i TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *