malmö

Tandblekning i Malmö

malmöOm du bor i eller omkring Malmö har du ett tiotal professionella tandvårdskliniker att välja mellan när du ska till att bleka tänderna på klinik. Du har även möjligheten att ta dig över sundet och besöka någon av de kliniker som finns i Köpenhamn.

Klinikerna som erbjuder tandblekning i Malmö håller högsta klass. Det är till och med så att det kan vara svårt att välja i det stora utbudet. För att ditt sökande ska bli så okomplicerat som möjligt kan du börja med att läsa om de tandvårdskliniker som erbjuder tandblekning som vi listar nedan. Du kan jämföra priser och läsa om de olika tandblekningsmetoder som används.

Tandläkare Richard Klemming

Även om tandblekning på klinik är en mycket enkel och smärtfri procedur så måste du ju ändå ta dig till en slags tandläkarmottagning för att genomföra behandlingen. Det är inte alla som älskar att gå till tandläkaren. Om du är en av dessa uppskattar du förmodligen om den klinik du går till känns inbjudande och personlig. Den klinik som tandläkare Richard Klemming driver hos Tandvårdsgruppen S:t Göran i Malmö är en sådan.

Hos denna klinik får du först rådgivning och sedan tillverkas ett par blekningskenor som passar exakt för dina tänder. Därefter sköter du själva blekningen hemma på egen hand. Skulle det vara så att du endast vill bleka vissa enstaka tänder kan du dock göra detta på plats på kliniken.

Du får med dig hem en blekningsgel med en styrka som är utprovad att fungera så effektivt som möjligt för just dina tänder. Eftersom blekningsskenorna sitter perfekt på dina tänder behöver du inte oroa dig för att resultatet ska bli ojämnt. Har du större missfärgningar, mycket tandsten eller andra besvär som kan äventyra tandblekningens resultat har du givetvis möjlighet att boka in en tid med en tandhygienist för kontroll och putsning.

Webbadress: http://www.richardklemming.se
Pris: 2 800 kr (hemmablekning)

Adress: Sankt Göransgatan 5C
Telefon: 040-164 208
E-post: info@richardklemming.se

Shape Delight

Shape Delight är ett företag i Malmö som erbjuder en rad olika hälsobehandlingar. Även tandblekning finns med i utbudet. Hos Shape Delight används Brilliant Smile-metoden – en säker och effektiv metod som används hos många tandvårdskliniker, inte bara i Malmö utan även över hela landet.

Du väljer mellan att göra tandblekningen på plats hos Shape Delight på Djäknegatan i Malmö eller att göra tandblekningen hemma på egen hand med blekskenor som du provar ut på kliniken. Enklast är nog att göra tandblekningen på kliniken. Då ingår även en polering för att resultatet av blekningen ska hålla så länge som möjligt. Shape Delight erbjuder även en mindre omfattande tandblekning (en så kallad touch-up), för vilken man använder blekskenor och belysning med ofarligt plasmaljus.

Webbadress: www.shapedelight.se
Pris: 3 495 kr (tandblekning inkl polering – två timmar)

1 895 kr (touch-up med blekskenor och lampa – 30 minuter)

Adress: Djäknegatan 21 (ingång Forum)
Telefon: 040-685 25 80
E-post: maggie@shapedelight.se

Elmborgs Tandvård

Elmborgs Tandvård är lite av en institution i Skåne och Småland. Företaget, som startades redan 1954, har i dag tandvårdspraktik i åtta orter i södra Sverige. Om ett företag har funnits i nästan 60 år borde man kunna förvänta sig en hög professionalism, och det är precis vad du får om du besöker Elmborgs i Malmö. På denna tandvårdsklinik är det metoden BriteSmile som används.

BriteSmile är en säker metod som ger fina resultat på bara en timme. Dina tänder håller sig vita i flera år efter tandblekningen. Med BriteSmile penslar tandläkaren eller tandhygienisten på en blekningsgel på dina tänder och belyser sedan tänderna i 20 minuter med en så kallad zoom-lampa som ger ifrån sig ett blått ljus som aktiverar det verksamma ämnet i blekningsgelen. Processen upprepas sedan två ytterligare gånger.

Webbadress: http://www.elmborgs.com
Pris: varierar

Adress: Stora Varvsgatan 1 (Brånemark Center)
Telefon: 040-306 300
E-post: malmo@elmborgs.com

Tandhälsan Malmö

Tandhälsan i Malmö utför många olika typer av estetisk tandvård. Tandblekning bara är en av de behandlingar som erbjuds på denna klinik. Om du behöver göra någon annan tandvårds- eller munvårdsbehandling rekommenderas att du gör den innan du bleker tänderna. Resultatet av tandblekningen blir för det mesta mycket bättre om dina tänder är hela, rena och friska vid tandblekningen.

Tandhälsan i Malmö tillverkar blekskenor som är perfekt anpassade för dina tandrader. Vid ett första besök görs en avgjutning. Blekskenorna får du sedan i handen vid ditt andra besök, då du också får information om hur du gör tandblekningen själv i ditt hem. En blekningsgel som har rätt styrka för dina tänder får du naturligtvis också med dig. Tandhälsan i Malmö använder sig av den välkända Opalescence-metoden.

Webbadress: http://www.tandhalsan.se
Pris: varierar

Adress: Gustav Adolfs Torg 8B
Telefon: 040-611 06 61
E-post: info@tandhalsan.se

Djäknepraktiken Malmö

Djäknepraktiken är en tandvårdsklinik som erbjuder ett komplett utbud av förebyggande och avhjälpande tand- och munvårdsbehandlingar. På senare tid har man även börjat erbjuda tandblekning med Opalescence-metoden.

Vissa tandkliniker erbjuder tandblekning med Opalescence på plats på kliniken, medan andra tillverkar blekskenor som du använder för hemmablekning med Opalescence-metoden. Djäknepraktiken i Malmö är en av de senare. En tandläkare gör en avgjutning av dina tänder och tillverkar sedan blekskenor som är helt anpassade efter dina tandrader. Du väljer själv om du vill bleka båda käkarna eller bara överkäken. Tillverkningen av blekskenorna tar maximalt två veckor. När du får dina blekskenor får du på Djäknepraktiken information om hur du ska gå tillväga för att bleka dina tänder hemma. Bleker du tänderna hemma med Opalescence-metoden märker du normalt resultat efter bara ett behandlingstillfälle. En komplett behandling kan ta allt mellan tre dagar och en vecka, beroende på hur missfärgade dina tänder är. Nästa gång du vill fräscha upp dina tandrader behöver du bara köpa till blekningsgel.

Webbadress: http://www.djaknepraktiken.se
Pris: Tandblekning en käke: 2 200 kr, Tandblekning två käkar: 3 500 kr

Adress: Djäknegatan 4
Telefon: 040-611 68 90
E-post: ingen uppgift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *