tandblekning i stockholm

Tandblekning i Stockholm

tandblekning i stockholmVad kan man bleka tänderna i Stockholm?

Stockholmarna måste vara extra noga med att ha fräscha och vita leenden, eller så är det bara det att det stora antalet invånare i staden gör att det finns så många kliniker för tandblekning i Stockholm. I huvudstaden finns tandläkare som erbjuder tandblekning i tillägg till övrig mun- och tandvård, kliniker för estetisk kirurgi som även specialiserar sig på tandblekning samt renodlade tandblekningskliniker. Om du letar efter tandblekning i Stockholm kan du använda dig av listan nedan i ditt sökande.

Här listas sex välrenommerade och prisvärda tandblekningskliniker i Stockholm

Ramstenkliniken

Ramstenkliniken är en tandläkarpraktik som utför alla typer av mun- och tandvårdsbehandlingar, inklusive blekning av tänder. På Ramstenkliniken bleks dina tänder med Opalescence-metoden. Det betyder att blekningen utförs med hjälp av blekskenor och blekningskräm på kliniken. Efter en timmes behandling kan du lämna kliniken med ett vitare och mer attraktivt leende. Opalescence-metoden är vida känd för att vara effektiv samtidigt som den är mycket skonsam mot såväl tänder som tandkött. För att upprätthålla ditt nya leende kan du efter behandlingen med fördel använda en tandkräm från Opalescence.

Om du har några skador eller allvarliga missfärgningar på tänderna kan du boka en tid hos en tandhygienist på kliniken för att putsa tänderna. Då kan du vara säker på att få ett ännu bättre slutresultat. Ordinarie pris för tandblekningen är 3 500 kronor. Du kan räntefritt delbetala behandlingen.

Ramstenkliniken

Webbadress: http://www.ramstenkliniken.se
Pris: 3 500 kr (just nu 1 750 kr)

Adress: Högbergsgatan 30A (T-bana Slussen)
Telefon: 08-643 55 69
E-post: info@ramstenklinken.se

Akademikliniken Stockholm

Akademikliniken är en respekterad aktör inom estetisk kirurgi och skönhetsbehandlingar. Företaget finns representerat på flera platser i Sverige samt även i London och Köpenhamn. Akademikliniken i Stockholm erbjuder två olika tandblekningsmetoder. Du kan välja att göra tandblekningen på kliniken eller att göra tandblekningen hemma med individuellt anpassade blekskenor som tillverkas på kliniken. Oavsett vilken metod du väljer är det produkter från Brilliant Smile som används.

Personalen på Akademikliniken är mycket skicklig på att använda Brilliant Smile-metoden. Normalt kan du räkna med att bleka tänderna upp till sju nyanser vid tandblekning på klinik, men ofta blir resultatet bättre än så om du anlitar Akademikliniken. Det är inte ovanligt att dina tänder kan blekas upp till tio nyanser (rekordet ligger faktiskt på 19 nyanser!). Samtidigt behöver du inte vara orolig för att dina tänder ska skadas under behandlingen. Metoden är skonsam samtidigt som den är effektiv.

Webbadress: http://www.ak.se
Pris: 5 000 kr (på kliniken), 4 000 kr (tandblekning hemma)

Adress: Storängsvägen 10
Telefon: 08-614 54 00
E-post: info@ak.se

Smile Stockholm

Smile Stockholm är en klinik som enbart fokuserar på tandblekning. Det sägs att man bara kan bli riktigt bra på något som man verkligen fokuserar på. Om det stämmer in exakt på Smile Stockholm låter vi vara osagt, men klart är att denna tandblekningsklinik har fått goda vitsord från de stockholmsbor som besökt kliniken för att bleka tänderna.

Smile Stockholm använder sig av ett egetutvecklat tandblekningssystem. I grunden skiljer sig detta system inte så mycket från behandlingar med exempelvis Opalescence eller Brilliant Smile. Blekningen sker genom att väteperoxid samverkar med saliven och löser upp fläckar på tänderna. Som katalysator används en stark lampa som belyser tänderna med ett blått ljus.

Hos Smile Stockholm sker tandblekningen helt och hållet på kliniken. Du väljer mellan en behandlingstid på 15 minuter eller 30 minuter. Första gången du bleker tänderna hos Smile Stockholm är förmodligen den längre behandlingstiden att föredra. När du sedan känner att du behöver fräscha upp tänderna väljer du den kortare behandlingstiden vid ditt nästa besök.

Webbadress: http://www.smilestockholm.se/
Pris: 1 895 kr (15 min), 2 995 kr (20 min)

Adress: Biblioteksgatan 29
Telefon: 08-678 30 01
E-post: info@smilestockholm.com

Eva Hulthén Tandblekning

Eva Hulthén är en känd aktör inom tandblekning i Stockholm. Hon har fått en ställning som proffs på tandblekning. Det är många kända personer som med jämna mellanrum besöker Hulthéns mottagning för att fräscha upp sina leenden. Mottagningen är lätt att hitta. Den ligger nämligen mitt på Stureplan.

Hos Eva Hulthén Tandblekning används Brilliant Smile-metoden. Det är en av de vanligaste metoderna för tandblekning på klinik. En behandling för vitare tänder inleds med en putsning av tänderna. Därefter appliceras ett skyddsmedel på tandköttet. Sedan penslas en blekningsgel, bestående av väteperoxid, på tänderna. En lampa som avger plasmaljus riktas därefter mot tänderna för att blekningsgelen ska aktiveras. Efter ytterligare två eller tre penslingar, med efterföljande belysning, kan du titta dig själv i spegeln och bli förundrad över resultatet.

Webbadress: http://www.blektanderna.se
Pris: 4 900 – 5 900 kr, beroende på hur missfärgade tänderna är

Adress: Stureplan 6, 3 tr
Telefon: 08-400 20 888
E-post: info@blektanderna.se

Gamla Stans Laser & Kirurg-mottagning

Lasersmile är den metod som används när du bleker tänderna på Gamla Stans Laser & Kirurg-mottagning. Lasersmile är en utmärkt metod för att bleka såväl gula som missfärgade tänder. Metoden är effektiv och skonsam. En blekningsgel penslas på tänderna. Sedan belyses tänderna med en laserlampa. Enligt uppgift ska Lasersmile vara upp till 50 gånger så effektiv som hemblekning med skenor. Det tar alltså inte många minuter innan behandlingen är klar och du kan ståta med ett helt nytt bländande leende.

Webbadress: http://www.kirurg.com
Pris: 2 990 kr

Adress: Munkbron 11, 3 tr
Telefon: 08-106 410
E-post: bokning@kirurg.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *