tandblekningspenna

Blekning med tandblekningspenna

Tandblekningspennor blir idag allt mer populära. De kommer ofta med flera behandlingar i varje penna och verkar effektivt. En tandblekningspenna är billig och enkel att använda. Du bleker skonsamt bort fläckar, missfärgningar och får ett bländande vitt leende.

Du kan smidigt ta med dig en penna vart du än går. Pennorna innehåller effektivt blekningsgel som penslas direkt på tänderna. Till blekningspennornas största fördelar hör att de är enkla att använda och kan komma åt överallt i munnen. På grund av penselborsten blir det mycket enklare att komma åt även i de små hörnen.

En tandblekningspenna går även att använda på nätterna. Du kan pensla på tänderna strax innan sänggåendet och sova med medlet under hela natten.

Fördelar med tandblekningspenna

Fördelarna med tandblekningspennor är många, du slipper krångel med tandskenor, det går fort, är effektivt och du kan fort fixa bort fula fläckar på festen eftersom de enkelt går ner i väskan eller necessären. En tandblekningspenna är ofta billigare än ett tandblekningskit.

Nackdelar med tandblekningspenna

Nackdelen med en tandblekningspenna är att de inte är fullt lika effektiv som ett traditionellt tandblekningskit med tandskena.

Vart kan man köpa?

Vi rekommenderar dentaworks tandblekningspenna. Köp den genom att klicka på länken nedan.

Köp en tandblekningpenna av Dentaworks här >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *