bäst i test bild

Vad betyder ”bäst i test” för tandblekning?

bäst i test bild

Fråga: Vad definieras “bäst i test” för tandblekning?

Alla produkter för tandblekning ska ju ge vitare tänder. Det är dock inte alla produkter som ger särskilt god effekt. Tandblekning är på stark frammarsch (vem vill inte ha vitare tänder?), vilket gör att det är många företag som gärna vill ge sig in på marknaden för tandblekningsprodukter. En del av dessa företag är inte helt hederliga och tvekar inte att lura av oss konsumenter våra pengar för att göra sig en hacka.

När vi på Vitaretander.se rekommenderar vissa tandblekningsprodukter gör vi det på grundval av tre faktorer, nämligen effekt, enkelhet och kundnöjdhet. Effekten är givetvis A och O. Vi skulle aldrig rekommendera en tandblekningsprodukt som inte fungerar eller som bara ger tveksamma resultat. En tandblekningsprodukt som klassas som ”bäst i test” uppfyller hårda krav. Om man inte har några särskilda problem med tänderna fungerar de tandblekningsprodukter vi rekommenderar mycket bra.

Enkelheten handlar om hur lätt det är att följa instruktionerna, tillverka tandblekningsskenorna och applicera blekgelen. Att bleka tänderna är ingen komplicerad process, men vissa tillverkare av tandblekningsprodukter har inte riktigt kundernas bästa när de utvecklar sina produkter.

I begreppet kundnöjdhet tittar vi på hur befintliga kunder upplever att en viss tandblekningsprodukt fungerar samt vilka garantier som ges. De företag som klassas som ”bäst i test” har alltid någon form av kundgaranti, det vill säga att man kan få pengarna tillbaka om man inte är nöjd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *