Crest White stripes

Crest White Strips är en blekningsprodukt som bleker tändernas emalj. White Strips består av klistermärken som är fyllda med blekmedel som sedan fäst på tändernas yta. Du trycker enkelt fast klistermärkena och låter dem verka i cirka 30 minuter. Sedan drar du bort dem och trycker dit nya om du vill ha vitare tänder. Du bleker oftast tänderna med White Strips två gånger dagligen och slutar när du upplever dig nöjd med resultatet.

Det är enkelt, billigt och effektivt att använda White Strips. Du slipper krångel och kladd med tandskenor och kan ta med dig de små klisterremsorna vart du än går.  Blekningsmedlet i klistermärken är oftast skonsamma och bör inte ge dig en skörare emalj. Är du tveksam kring produkten rekommenderar vi dig att du noggrant följer anvisningarna, då bör skör emalj inte vara något problem.

White Strips passar alla, de kan vara ett bra komplement till dig som blekt dina tänder förut och som vill underhålla tänderna lite då och då. Vet du med sig att du brukar fuska med färgstark mat eller dryck kan White Strips vara bra för dig. Likaså om du vet med dig att du röker och snuskar mycket. Med White Strips undviker du fula fläckar, missfärgningar och dina tänder blir vita och fräscha igen.

Är du intresserad av att testa Crest White Strips så rekommenderar vi att du köper dessa på thesmileshop.
Uppdatering: Det går inte längre att köpa Whte Stripes på thesmileshop, men en minst lika bra produkt med samma effekt är Smile Lab Whitening Strips.

Beställ här >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *